dimarts, 23 de juliol del 2013

Autentica recepta casera


Salsa de tomaca natural
Ingredients:
Tomaca de pera (a Mercabarna es troba a bon preu)
Oli
Sal
Sucre
Preparació:
Rentats amb aigua i trossejats. Es posen a la paella a bullir durant  aproximadament  entre 1 i 2 hores, depenent de la mida de la paella i de la quantitat  de tomaca que hi ha. Ho anirem  remenant  i  traient  l’aigua que desprenent (els de pera gairebé gens). Quan ja son cuits i la salsa s’ha fet mes espessa, s’hi afegeix l’oli, el sucre i la sal, deixant-los que bullin uns 15 minuts més .
Ejecució:
Encara calents passar-hi el minipiber i a continuació un passa pures que fa que no s’hi trobin ni les llavors. Quan la salsa es freda omplirem els pots de vidre i que bullin en bany maria durant 5 minuts

MOSTRA FOTOGRAFICA REAL



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada